Dronten: 0321 381 828 info@tolhoekdronten.nl
Zeewolde: 036 522 1272 info@tolhoek.nl

Kverneland komt weer met een aantal actie modellen voor de grondbewerking- en zaaimachines. De actie modellen zijn scherp geprijsd, de actie betreft de volgende machines:

  •  CLC Pro Classic vaste tand cultivator, uitgevoerd met 150mm brede Knock-On snelverwisselbare beitels, 80 mm deflectors, slepende egalisatietanden en een kooirol. Optioneel zijn smallere of bredere Knock-On beitels, een andere nalooprol en verlichting.
  • Qualidisc Pro schijveneg, een 3 meter machine standaard uitgevoerd met grote 600mm conische schijven, een vingereg, een kooirol en een mechanische diepteverstelling. Als optie is de machine uit te voeren met andere nalooprollen, hydraulische diepteverstelling en verlichting.
  • NG-M rotorkopeg, geschikt tot 140pk 1000 tpm aandrijving, 12 rotoren op 3 meter, doorgaande aftakas geschikt om onderstaande DA pneumatische zaaimachine aan te drijven, zijplaten opgehangen in paralellogram met uitbreekbeveiliging en met 500 mm pakkerwals.
  • DA pneumatische zaaimachine met de bekende CX-schijfkouters, 3 meter werkbreedte en 24 CX-kouters, geschikt voor opbouw op rotorkopeg, blazer aandrijving door middel van een v-snaar 1000 tpm, tankinhoud van 750 ltr, doseerunit geschikt voor 2- 380 kg/ha dosering aangedreven door stappenwiel, voorzien van opklapbaar laadplatvorm, hectare teller, s-tand na-eg van 10 mm, mechanische hectareteller en parkeersteunen.
  • FRD klepelmaaier met een werkbreedte van 280 cm, standaard met 52 cm side-shift en geschikt voor voorop en achterop de trekker te gebruiken, een tegenmes voor een betere hakselkwaliteit, achterrol met een diameter van 245 mm aandrijving door middel van 5 v-snaren met een automatische spanner en een geïntegreerde vrijloop.

Heeft u interesse in een van bovenstaande machines en wilt u meer weten dan vernemen wij het graag!

Let op acties zijn geldig tot 1 september 2017!

*Bovenstaande afbeeldingen kunnen op details afwijken van het actie model!